Ordered before 23.59 = next day free delivery

Get that healthy body now!

From 59.99 now

29.99

Free delivery!

Eerst ontvangen, dan pas betalen!

 

1. Wat is het?

Sinds kort is het mogelijk om bij ons te kiezen voor achteraf betalen. U kunt op de afrekenpagina aangeven dat u graag achteraf wilt betalen.
Dan krijgt u eerst het product thuisgestuurd en daarna ontvangt u een factuur om de betaling af te ronden.

Wij hebben achteraf betalen uitbesteed aan de grootste partij van Nederland: Klarna.

 

2. Hoe werkt het?

Op het moment van bestellen doet Klarna een check of de optie achteraf betalen geschikt is voor u. Indien dit het geval is wordt u doorverbonden naar de bedankt pagina en is uw bestelling afgerond.
U ontvangt het product binnen de gestelde levertermijn en u ontvangt later de factuur van Klarna per mail. In sommige gevallen wijst Klarna u af. Dit kan heel veel oorzaken hebben, bijvoorbeeld kan het orderbedrag te groot zijn. U wordt dan doorverwezen naar de betaalpagina en hier kunt u alsnog voor een andere betaalmethode kiezen.

 

3. Wat zijn de kosten?

De kosten voor het achterafbetalen zijn 4.95 euro per bestelling.

 

3. Wanneer dient u te betalen?

U zult eerst het product ontvangen met een pakbon van ons en later ontvangt u apart de factuur van Klarna per mail. U doet dus de betaling aan Klarna en niet aan ons.


U ontvangt vanzelf een factuur van Klarna. Dit kan enkele dagen duren, nadat u het product van ons heeft ontvangen.  De factuur, die bij uw orderbevestiging zit, is voor uw eigen administratie, daar hoeft u verder niets mee te doen.