An Werktagen vor 13.59 uhr bestellt = Morgen im Haus

Holen Sie sich einen gesunden, fitten Körper jetzt!

ab 59,99 für

29,99

Kostenlose Lieferung!

Eerst ontvangen, dan pas betalen!

 

1. Wat is het?

Sinds kort is het mogelijk om bij ons te kiezen voor achteraf betalen. Je kunt op de afrekenpagina aangeven dat je graag achteraf wilt betalen.
Dan krijg je eerst het product thuisgestuurd en daarna ontvang je een factuur om de betaling af te ronden.

Wij hebben achteraf betalen uitbesteed aan de grootste partij van Nederland: Klarna.

2. Hoe werkt het?

Op het moment van bestellen doet Klarna een check of de optie achteraf betalen geschikt is voor jou. Indien dit het geval is word je doorverbonden naar de bedankt pagina en is je bestelling afgerond.
Je ontvangt het product binnen de gestelde levertermijn en je ontvangt later de factuur van Klarna per mail. In sommige gevallen wijst Klarna je af. Dit kan heel veel oorzaken hebben, bijvoorbeeld kan het orderbedrag te groot zijn. Je wordt dan doorverwezen naar de betaalpagina en hier kun je alsnog voor een andere betaalmethode kiezen.

3. Wat zijn de kosten?

De kosten voor het achterafbetalen zijn 1.95 euro per bestelling.

4. Wanneer dien je te betalen?

Je zult eerst het product ontvangen met een pakbon van ons en later ontvang je apart de factuur van Klarna per mail. Je doet dus de betaling aan Klarna en niet aan ons.

Je ontvangt vanzelf een factuur van Klarna. Dit kan enkele dagen duren, nadat je het product van ons hebt ontvangen.  De factuur, die bij je orderbevestiging zit, is voor je eigen administratie, daar hoef je verder niets mee te doen.