Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd

Kies nu voor een gezond lichaam!

Van 59,99 voor

29,99

Gratis Verzending!

Ruilen & Retourneren

Wij stellen alles in het werk om je bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Je hebt een wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding wettelijk nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden aan de hand van het retourformulier. Wij zullen binnen 14 dagen het volgende crediteren:

- 100% voor een product in nieuwstaat.
- 75% wanneer de verpakking beschadigd is of ontbreekt. Let op, het gaat hier alleen om de originele verpakking dus niet om de verzenddoos! 
- 0% wanneer het product defect is en zonder overleg met de klantenservice is geretourneerd.

Retourneren

Voor een goede en snelle afhandeling dien je het retourformulier uit te printen, in te vullen en ons deze met het product en de originele pakbon toe te zenden. Meer uitleg over retourneren en het adres staat op het retourformulier. Het retourneren binnen Nederland verloopt via PostNL, vanuit België verloopt het retourneren van uw artikel via KIALA. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Retouradres:

Bisshops BV / Active Ants
Zeelandhaven 6
3433PL Nieuwegein
Nederland

Vanuit België een pakket retourneren? Wij bieden de mogelijkheid voor een gereduceerd tarief je product retour te zenden. Met behulp van onderstaande stikker kun je het product bij een Kiala punt laten verzenden.

België

Ruilen

Het is niet mogelijk een product te ruilen. Wanneer je een product terugstuurt dmv het retourformulier zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terugstorten. Ondertussen adviseren wij je het juiste producten al te bestellen via de site. Je hebt het juiste product dan namelijk de volgende werkdag al in huis. Aangezien je bij ons geen verzendkosten hoeft te betalen, zitten er voor jou geen nadelen aan. 

Weigeren

Per ongeluk het verkeerde pakketje besteld of zie je toch af van de aankoop? Het is mogelijk om het pakket te weigeren aan de deur. Zodra wij het pakketje retour ontvangen hebben, zal het aankoopbedrag minus 4 euro weigeringskosten worden gecrediteerd. 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.