Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd

Kies nu voor een gezond lichaam!

Van 59,99 voor

29,99

Gratis Verzending!

Ruilen & Retourneren

Wij stellen alles in het werk om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. U heeft een wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog wettelijk nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden, bij ons is deze termijn 100 dagen!  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden aan de hand van het retourformulier. Wij zullen het bedrag binnen 14 werkdagen crediteren.

- 100% voor een product in nieuwstaat.
- 75% wanneer de verpakking beschadigd is. Let op, het betreft hier enkel de originele verpakking, uiteraard niet de verzenddoos!
- 0% wanneer het product defect is en zonder overleg met de klantenservice is teruggezonden. 

Retourneren

Voor een goede en snelle afhandeling dient u het retourformulier uit te printen, in te vullen en ons deze met het product en de originele pakbon toe te zenden. Meer uitleg over retourneren en het adres staat op het retourenformulier. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Wij bieden middels Kiala de mogelijkheid voor een gereduceerd tarief uw product retour te zenden. Met behulp van onderstaande stikkers kunt u het product bij een Kiala punt laten verzenden.

- Nederland
- België

Ruilen

Het is niet mogelijk een product te ruilen. Wanneer u een product terugstuurt dmv het retourformulier zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terugstorten. Ondertussen adviseren wij u het juiste producten al te bestellen via de site. U heeft het juiste product dan namelijk de volgende werkdag al in huis. Aangezien u bij ons geen verzendkosten hoeft te betalen, zitten er voor u geen nadelen aan. 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 werkdagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.