Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd

Kies nu voor een gezond lichaam!

Van 59,99 voor

29,99

Gratis Verzending!

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van het product?

Wanneer u de DeskShaper op werkdagen vóór 23.59 uur bestelt, dan zal hij de volgende dag bij u geleverd worden. Bestelt u het product op zaterdag of zondag, dan zal het product dinsdag geleverd worden.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij rekenen geen verzendkosten voor ons product. Of u nu in België of Nederland woont, wij zullen de DeskShaper altijd gratis naar u opsturen.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Ideal 

Wanneer u kiest voor de optie 'betalen via Ideal' wordt u vanuit onze website doorgelinkt naar uw persoonlijke bankomgeving. Ideal is een vertrouwde betaalwijze, waarin u op een veilige, bekende en vertrouwde wijze uw betaling kunt voltooien. Het voordeel is dat uw betaling direct bij ons verwerkt wordt waardoor wij het product zo snel mogelijk kunnen verzenden! 

Betalingen via Ideal zijn mogelijk waarneer u bankiert bij een van de onderstaande banken;

- Abn Amro 
- Asn Bank 
- ING Bank 
- Rabobank 
- Triodos Bank 
- SNS Regiobank 
- SNS Bank 
- Frieslandbank 
- Fortis Bank

Paypal, ook voor VISA & Mastercard

Betalen via Paypal werkt eenvoudig, snel en vertrouwd. Met uw paypal wachtwoord en emailadres kunt u binnen enkele klikken uw betaling voltooien. Daarnaast biedt Paypal de mogelijkheid betalingen via VISA of Mastercard te plaatsen. Betaling via Paypal worden direct verwerkt waardoor wij uw stoelfiets zo snel mogelijk kunnen verzenden. 

Overschrijving via bank

Wanneer u de voorkeur geeft aan betaling via bankoverschrijving is dit mogelijk via de optie 'bankoverschrijving'. 

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een email met hierin de betaalgegevens. Na ontvangt van de betaling zullen wij uw bestelling verzenden. De verwerking van de betaling kan enkele dagen in beslag nemen, houdt u hierdoor rekening met een langere verzendingstijd. 

MisterCash (voor Belgie)

Mistercash is de populairtse betaalmethode in Belgie. Hierbij is uw fysieke bankpas zowel on-line als off-line te gebruiken als betalingsmiddel. Betalingen geplaatst met mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Een betrouwbare, veilige manier van betalen welke direct verwerkt wordt bij ons waardoor wij uw bestelling zo snel mogelijk kunnen verzenden.

Sofort Banking (voor Duitsland) 

Middels SOFORT is het mogelijk online bestellingen te betalen binnen de aparte SOFORT omgeving. Deze manier van betalen wordt met name in Duitsland veel gebruikt. SOFORT verwerkt uw betaling binnen 2 werkdagen aan ons waarna wij de DeskShaper kunnen verzenden.

Hoe kan ik per VISA & Mastercard betalen?

Betalingen kunnen bij ons gedaan worden via VISA of Mastercard. U kiest bij het afrekenen voor een van de betaaloptie. Hierna wordt u doorverwezen naar uw vertrouwde betaalomgeving vanwaaruit de betaling plaatsvindt. 

Klachten?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.
Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Adres Gegevens

(let op: Géén retouradres)

Bisshops BV
Overtoom 383-2
1054JN Amsterdam
Telefoonnummer: 085-4016381
info@deskshaper.com

KVK 59631465
BTW nr: 853579404B01