DeskShaper Stoelfiets
Stoelfiets om te bewegen tijdens het zitten!
Onze prijs
Prijs
Normale prijs  49,99 Aanbiedingsprijs  34,95
Gratis Verzending!

DeskShaper

De DeskShaper is dé uitkomst als je weinig tijd hebt, maar wel een gezonde levensstijl wilt aanhouden! Daarnaast is de DeskShaper perfect te gebruiken bij revalidatie en werkt het positief op je gezondheid. Met de DeskShaper kom je gemakkelijk in vorm zonder dat je de deur uit hoeft. Train zowel je benen als armen terwijl je thuis zit of op kantoor. Twee vliegen in één klap dus!

Wat is een DeskShaper?

Een DeskShaper is een stoelfiets die je op ieder gewenst moment kunt gebruiken om aan je dagelijkse hoeveelheid beweging te komen. Plaats de DeskShaper op de grond en zet je voeten in de pedalen. Maak een fietsende beweging, zoals wordt laten zien in het filmpje. Hierdoor kun je werken aan je conditie, revalidatie of spieropbouw. De DeskShaper is opvouwbaar en daardoor makkelijk mee te nemen. Hierdoor kun je zowel thuis als op kantoor werken aan je dagelijkse beweging. Ideaal als je weinig tijd hebt! De DeskShaper is ook te gebruiken voor het trainen van je armen. Plaats hiervoor de DeskShaper op een bureau voor je en maak fietsbewegingen met je armen. 30 minuten per dag is al voldoende!

De enige echte DeskShaper

Profiteer nu van de vele voordelen van de DeskShaper!

Kom gemakkelijk in vorm

Met de DeskShaper kom je eenvoudig aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid beweging, zelfs als je weinig tijd hebt. Je kunt de DeskShaper gebruiken terwijl je aan het werk bent, maar ook als je een boek aan het lezen bent, de aardappels aan het schillen, aan het breien of televisie aan het kijken bent. Het excuus dat je te druk bent valt daarmee weg. Terwijl je aan je deadline werkt, trap je moeiteloos je benen rond onder tafel. Genoeg beweging stimuleert de bloedsomloop, waardoor je uiteindelijk meer energie zal krijgen. Als je last hebt van een slechte bloedsomloop is de DeskShaper daarom de perfecte uitvinding voor jou! Een slechte bloedsomloop herken je aan koude handen, onregelmatige hartslag, tintelingen in de ledematen, kortademigheid of zware benen. Ook een slecht geheugen kan hier een teken van zijn. De DeskShaper is opvouwbaar en daardoor overal mee naartoe te nemen. De ingebouwde computer zorgt ervoor dat je na elke work-out het resultaat kunt inzien.

Tevreden klanten
Wil jij ook in ons lookbook? Tag je foto met #deskshaper_com op Instagram!
Schrijf je in op de nieuwsbrief
We gaan vertrouwelijk met je gegevens om.